När livet händer

Alltså hörni!? 
Det här med livet är väl ändå något så otroligt faschinerande ? Tänk hur det dagligen förändras, hur man dagligen utvecklas och får uppleva nya saker, får chansen till nya möjligheter. Jag förundras veckligen hur allting hela tiden går framåt, att man lyckas nå nya höjder och utmaningar. Förfbluffad över hur en så liten sak i vardagen kan betyda något så stort, kanske inte alltid på en gång men i framtiden ♥

Okej, kan kanske vara så att jag just nu känner mig lite hög på livet! Men det har hänt så mycket på så otroligt minimal tid att jag inte kan låta bli att le och fyllas av endorfin. Jag har äntligen följt min dröm att börja studera inredning och homestyling (där jag givetvis ligger efter med alla läxor), jag har börjat på ett nytt jobb där jag ser varje dag som ny kunskap i att våga ta steget längre, bli bättre, utvecklas och bli en jävel på att prata och sälja (vilket jag kommer ha stor nytta av i framtiden). Dessutom börjar de mindre sakerna falla på plats, vardagen har helt enkelt börjat rulla igen och jag känner mig behövd i mitt egna liv, något som jag är så otroligt tacksam över. 

Livet slutade tydligen inte efter 30 utan det var där livet började, mitt liv och mina drömmar! Och jag har många drömmar att uppfylla och sträva efter. 

 
Men påtal om något helt annat än livet och dess underbara mysterium så har det varit en otroligt produktiv helg där många moment blivit gjorda. Fredagen till exempel bjöd på tjejhäng, vin och BAO. Så otroligt mysigt att bara få ta det lugnt, prata av sig om allt och ingenting med fantastiskt grymma vänner. 
Och gårdagen bestod av storstädning ala crazy! Det blev ommöblering, städ, tvättstuga, handling och sen senare en trerätters middag i härlig LCHF-anda med min älskade pojkspoling. Samt att kvällen avslutades med lite DC och superhjältar på TVn! 

Idag är det dock medningen at vi ska åka och kolla på två lägenheter. Men det ser dessvärre väldigt mört ut med tanke på att Davidoo är dunderförkyld och fortfarande har en dejt med Mr Sandman. 

0 kommentarer